Programma 2020

Klik in het onderstaande overzicht op een dag of activiteit om direct naar de betreffende dag / activiteit te gaan.

Maandag

Cursus: Mindfulnesstraining

Cursus: Mindfulness Yoga

Dinsdag

De Beweegwinkel: leren leven in beweging

De Beweegwinkel: Gezond bewegen

VoetZensatie VoetreflexPlus™

Proviver

Ontspannen bevallen

Zwanger met z’n twee

Hatha Yoga voor beginners

Woensdag

Spelen met textiel voor volwassenen

Maak je eigen kleding (voor kinderen van 6 t/m 12 jaar)

Peuteryoga

Mindfulness voor jongeren

Training: workshops met de Balanskaarten en de Gedragsbarometer

Donderdag

Themaochtend “Ontmoet je gids”

50+ opgelet Ontmoetingen met jezelf en hen aan Gene zijde!

Groepsreadingen en healingen

Avond Lezingen op basis van inspiratie met een steeds wisselend thema

Familie en organisatie opstellingen

Reiki Ondersteuning

Ontmoetingsplek voor gesprek

Training leerproblematiek: hoe leerproblemen aan te pakken

Gordon communicatie training

Vrijdag

De Beweegwinkel: Gezond bewegen

Be Safe

Klankschalen-healings

Zaterdag

Basiscursus: “Emotie in balans met de Balanskaarten”

Verdiepingscursus met de Balanskaarten: Emotie helder en NU?

Training: workshops met de Balanskaarten en de Gedragsbarometer


Maandag

Cursus: Mindfulnesstraining
Janine IJdema

Wil jij ook stabieler en met meer gemak ik het leven staan? Bij MonkeyMind leer je in kleine groepen stap voor stap hoe je mindfulness in je leven kunt integreren.
Je leert mediteren en krijgt allerhande gereedschap om stress het hoofd te kunnen bieden. Voor mindfulness hoef je geen talent te hebben. Het is een praktische wetenschappelijk ondersteunde training gemaakt voor iedereen. Gemaakt voor het leven. Een training bestaat uit 9 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. Tijden en data in overleg. Gun jezelf meer gemak.

Informatie: www.monkeymindfulness.nl.
Aanmelden: 06-24240268 of janine.mindfulness@gmail.com.

Cursus: Mindfulness Yoga
Jacqueline Kamp, Hatha Yoga docente

Mindfulness Yoga is een manier om stil te staan bij jezelf, je gevoel en je lichaam. De oefeningen, gecombineerd met een bewuste en regelmatige adem, hebben zowel een ontspannende als vitaliserende werking op lichaam en geest. Tijdens de lessen oefen je in een vriendelijke ontspannen omgeving. Je werkt naar eigen vermogen met respect voor je grenzen.

Aanmelden bij Jacqueline op: 06-10892815 of info@kamplifecoaching.nl. Start: 6 januari, doorlopend, iedere maandag van 19:30-20:45 uur. Kosten: €40 per maand. U wordt van harte uitgenodigd een gratis proefles te volgen.


Dinsdag

De Beweegwinkel: leren leven in beweging
Sien Poll: Cranio therapie, reflexintegratie (Methode MNRI), bewegingstherapie, training en coaching

Jouw lichaam is als een voertuig. Hoe gebruik jij het? Rijd je comfortabel? Volg je de juiste route?  Als lichaam en brein goed samenwerken, zijn ze een sterk geheel. Dan kun jij met je voertuig veilig en comfortabel op je bestemming aankomen. Je lichaam en brein functioneren dan soepel en jij kunt ze goed besturen. Dat betekent dat spieren soepel bewegen, je ademhaling zonder problemen gaat, je in balans bent en de stress van het leven goed kunt hanteren. Merk je dat je voertuig hapert of dat de besturing niet soepel verloopt, dan kun je terecht bij De Beweegwinkel.
De Beweegwinkel gaat uit van de mens in haar totaliteit: fysiek, emotioneel en mentaal.
Om je voertuig te herstellen, beter te leren besturen en de programmering aan te passen gebruik ik de volgende therapieën:

  • Cranio therapie. Voor herstel, onderhoud en reparatie en navigatie van jouw lichaam. Door je lichaam tot diepe ontspanning te laten komen en het Craniosacrale systeem weer goed te laten stromen wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer aangezet en voel je beter wat je nodig hebt. Je leert de lampjes op je dashboard te lezen.
  • Reflexintegratie (volgens methode MNRI). Voor de juiste besturing en samenwerking van de verschillende systemen in je lichaam door je zenuwstelsel kun je reflexintegratie volgen. Je brein en zenuwen zijn net een computer. Soms kloppen de programma’s niet of niet meer. Die programma’s heten reflexen. Ze zorgen voor bescherming, overleven en ontwikkeling. Wanneer deze programmering niet goed werkt, geeft dit problemen en stress in bewegen, leren en functioneren. Door opnieuw te programmeren gaat bewegen, leren en functioneren beter en kost het minder energie.
  • Beweging. Jouw 'voertuig' bedienen en fysiek gezond belasten. Gezond bewegen zorgt voor sterke spieren, goede ademhaling en een goede stabiliteit. Dit zorgt voor het oplossen en voorkomen van fysieke klachten, stressvermindering en beter mentaal en emotioneel functioneren. Je voertuig wordt sterker.

Behandeling op afspraak of individueel. Daarnaast diverse mogelijkheden in groepsverband zoals gezond bewegen, en verdiepingsworkshops. Kijk voor meer informatie, nieuws en mogelijkheden op www.debeweegwinkel.nl. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat via tel: 085-0160689 of via email: info@debeweegwinkel.nl.

De Beweegwinkel: Gezond bewegen (ook op vrijdag)
Sien Poll: Cranio therapie, reflexintegratie (Methode MNRI), bewegingstherapie, training en coaching

Gezond bewegen is een actieve bewegings-training in groepsverband die gericht is op het beter besturen van jouw voertuig.
Je traint stabiliteit, souplesse, coördinatie en kracht, waardoor er balans ontstaat. Je lichaam wordt sterker, beweegt soepeler en heeft een betere balans. Hierdoor worden wervelkolom en gewrichten correcter belast. Dit voorkomt klachten en helpt klachten op te lossen.
Goed leren bewegen, zorgt voor: algehele verbetering van fysieke en mentale functioneren, stressvermindering en meer creativiteit.
In de lessen geef ik gerichte tips en aanwijzingen zodat je de bewegingen kunt afstemmen op jezelf en leert welke beweging bij jou past en goed is voor jouw lichaam. Daarbij is het voor mij de uitdaging om zo les te geven dat jouw bewegen zich kan ontwikkelen en er balans kan ontstaan tussen jouw lichaam en brein. De balans die ervoor zorgt dat je in beweging kunt blijven.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Aanmelden bij Sien via info@debeweegwinkel.nl. Meer info: www.debeweegwinkel.nl.
Wekelijkse lessen:

  • iedere dinsdagmiddag 14.00-15.00 voor ouderen
  • iedere vrijdagmorgen 9.00-10.00 volwassenen
Kosten: €12 losse les, Strippenkaart €50 per 5 lessen, €90 per 10 lessen

VoetZensatie VoetreflexPlus™
Marjon Glandorf

Heb je weleens last van hoofdpijnen, spijsverteringsproblemen, stress, weinig energie, psychische klachten of depressieve gevoelens, hooikoorts of allergieën?
Dan kan een voetreflex+ verlichtend of helend werken.
VoetreflexPlus is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexologie. Hierbij worden zowel de zones op de voet als de meridianen op armen en benen behandeld.
In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.
Ook als u geen klachten heeft kunt u terecht, een voetreflexmassage is namelijk ook heerlijk ontspannend! Mijn specialisaties zijn zwangerschapsreflexologie, baby- en kinderreflexologie en De Vrouw, voor alle vrouwelijke hormonale problemen (PMS, menstruatie- en overgangsklachten etc.).
VoetreflexPlus™ is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexologie. Hierbij worden zowel de zones op de voet als de meridianen op armen en benen behandeld.

Heeft u interesse in een massage of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op 06-15280699 of voetzensatie@gmail.com. Ik masseer op dinsdag of donderdag in ’t LEC. Kosten: €40.

Proviver
Joanna van Twillert

Kinesiologie waaronder ook Touch for Health valt, is het therapeutisch gebruik maken van spiertesten voor diverse doeleinden. Het lichaam kan gebalanceerd worden, waardoor het zelfgenezend vermogen beter haar werk kan doen. De spiertest kan ook gebruikt worden voor het vaststellen van blokkades met mogelijkheden tot herstel. Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage. Shiatsu werkt zowel preventief als curatief. Preventief doordat een Shiatsu behandeling op het hele lichaam een goede doorstroom in alle systemen bewerkstelligt. Curatief is een Shiatsu behandeling bijzonder geschikt voor alle aandoeningen van botten, spieren, organen en andere weefsels evenals voor aandoeningen van psychische aard als stress, oververmoeidheid en burn-out klachten. Ooracupunctuur is een westerse manier van acupunctuur, het gehele menselijk lichaam kan als een omgekeerde foetus geprojecteerd worden op de oorschelp. Sanjeevini healing is een systeem om het aangeboren zelfgenezendvermogen en de innerlijke wijsheid wakker te schudden van ieder individu. Deze trillingen zijn samengevoegd en geprojecteerd als patronen in symbolen. In een sessie, afhankelijk van de problematiek, maak ik gebruik van diverse methodieken.

Sessie op afspraak via tel: 06-41566314 of per e-mail: joannavt@ziggo.nl. Kosten: €60 p.u. max. €90. Behandeling is declarabel, indien u een aanvullend pakket heeft met daarin alternatieve behandeling.

Ontspannen bevallen
Nathalie Idsinga-Verhoeven

Ontspanning is belangrijk in het dagelijkse leven maar zeker tijdens je zwangerschap en bevalling. Er wordt naast ontspanningsoefeningen ook aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, massage, opvangen van de weeën en perstechnieken in verschillende baringshoudingen. Daarnaast worden er oefeningen gedaan vanuit de zwangerschapsyoga. Je partner leert ook wat zijn rol kan zijn indien hij meekomt. Er is een terugkomdag met baby's. Start bij ong. 5 maanden zwangerschap. Maar je kunt je natuurlijk al eerder inschrijven. Meer informatie: www.kindinbloei.nl.

Aanmelden: kindinbloei@hotmail.com of 06-15231066. Data: nader te bepalen bij voldoende belangstelling.

Zwanger met z’n twee
Nathalie Idsinga-Verhoeven

Informatie: www.kindinbloei.nl.

Aanmelden: kindinbloei@hotmail.com of 06-15231066. Data: nader te bepalen bij voldoende belangstelling.

Hatha Yoga voor beginners
Nel van Vliet

Hatha yoga is een manier om stil te staan bij jezelf, je gevoel en je lichaam. De oefeningen gecombineerd met een bewuste en regelmatige ademhaling hebben zowel een ontspannende als vitaliserende werking op lichaam en geest. Je werkt naar eigen vermogen met respect voor je grenzen.

Start bij voldoende belangstelling doorlopend wekelijks op 4/2 om 10.30-11.30 uur. Aanmelden bij petrovanvliet@gmail.com of 06-30338357. Kosten €30 per maand.


Woensdag

Spelen met textiel voor volwassenen
Marga Onnink

Heb je altijd al je eigen kleding willen maken, maar weet je niet hoe je moet beginnen met zo’n ingewikkeld patroon? In een ontspannen sfeer kun je je eigen mode naaien, veranderen of versieren. Er kan met verschillende materialen en technieken worden gewerkt. Ook is het mogelijk uw kleding te repareren, bijv. een nieuwe rits inzetten.

Aanmelden via ’t Lec of via margaonnink@gmail.com / 06-46468745. Kosten: aan het begin van de cursus wordt een 5 strippenkaart aangeschaft voor €50. Deze strippenkaart is 2 maanden geldig. Data: doorlopend, bij voldoende belangstelling.

Maak je eigen kleding (voor kinderen van 6 t/m 12 jaar)
Marga Onnink

Hoe ‘rijk’ is het om je eigen kleding te kunnen maken! Stap voor stap leer je hoe je dit kunt gaan doen. Je kiest zelf de stof en het model. Het patroon leer je overnemen van een blad met rader patronen. En het leren werken op een lock- en naaimachine is wel heel bijzonder!

Aanmelden via ’t Lec of via margaonnink@gmail.com / 06-46468745. Kosten: aan het begin van de cursus wordt een 5 strippenkaart aangeschaft voor €50. Deze strippenkaart is 2 maanden geldig. Data: doorlopend bij voldoende belangstelling.

Peuteryoga
Nathalie Idsinga-Verhoeven

Peuteryoga is inspanning maar ook ontspanning.
Door yoga komen peuters meer in contact met zichzelf en met hun lichaam. Yoga bevordert niet alleen een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden en de werking van spieren maar ook het concentratie vermogen, zelfvertrouwen en het zelfbewustzijn. De lessen zijn voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Peuteryoga wordt gegeven in blokken van 4 lessen. De kosten hiervan bedragen €28. Je kunt je echter ook inschrijven voor 1 les en dit kost €7,50. Meer informatie: www.kindinbloei.nl. Aanmelden: kindinbloei@hotmail.com of 06-15231066. Data: bij voldoende belangstelling, startdata in overleg.

Mindfulness voor jongeren
Erik van de Bos

Deze training bestaat uit een serie prikkelende mindfulness lessen speciaal ontwikkeld voor jongeren. De methode komt uit Engeland en is in samenwerking met de Universiteit van Oxford ontwikkeld. Deze trainingen zijn al jaren succesvol en heeft zijn vleugels uitgespreid naar het buitenland. Er zijn totaal 7 lessen met een theoretisch en praktisch deel en de jongeren kunnen thuis oefenen met een werkboek en meditatie oefeningen. De training geeft de jongeren tools in handen om vanuit nieuw verworven inzichten op verschillende manieren met moeilijke situaties om te gaan.

Start bij voldoende belangstelling op de woensdagavond van 19.00-20.00 uur voor jongeren van 11-17 jaar. Kosten: €120 euro voor 7 lessen. Aanmelden via info@mindfulcoaching.nu of 06-27874161.

Training: workshops met de Balanskaarten en de Gedragsbarometer
Lyonne Meerkerk

Deze trainingsworkshops zijn bedoeld om meer vaardigheid op te bouwen in het werken met de kaarten en het schema. Hoe vertaal ik de boodschap van het kaartje. Op deze avonden kun je met al je vragen terecht.

Woensdagavond: data 29-01, 13-05, 25-11 van 19.30-22.00 uur.
Eigen kaartenset mag thuis blijven, gedragsbarometerschema graag meenemen.
Kosten: €10 per avond.
Aanmelden graag via emotiebewust@gmail.com of 06-11065066.


Donderdag

Themaochtend “Ontmoet je gids”

Even uit de sleur, even bijtanken en ondertussen genieten. “Ontmoet je gids” Brieven geschreven via Willie van Waveren van uw gids.

Aanmelden via ’t LEC. Kosten: €12,50. Datum: 2/4. Tijd: 10.30 – 12.30 uur.

50+ opgelet Ontmoetingen met jezelf en hen aan Gene zijde!
Geno Poiesz

Hierin ontmoeten we elkaar en hen in de onzichtbare wereld om heling tot stand te brengen.

Aanmelden: via ’t LEC. Maximum aantal personen. Kosten: €12,50. Tijd: 10.30-13.00 uur.
Data: 26/3, 14/5, 17/9, 19/11.

Groepsreadingen en healingen
Geno Poiesz

Versterk elkaars frequentie zodat energetische trillingen heling brengen naast het inzicht wat wordt aangeboden en verwoord.

Aanmelden: via ’t LEC. Maximum aantal personen. Kosten: €12,50. Tijd: 10.30-13.00 uur.
Data: 6/2, 16/4, 9/7, 8/10.

Avond Lezingen op basis van inspiratie met een steeds wisselend thema
Diverse avonden

  • 2/4 “Ayurveda en oosterse geneeskunde, de kennis van ayurveda is al duizenden jaren oud maar is ook in deze tijd nog steeds in ontwikkeling” door Rosemarie van Hoorne. Aanmelden via rosemarie.vanhoorne@ayu-mind.nl, via 06-15598537 of via de balie van 't LEC. Kosten: €15. Tijd 19.30-22.30 uur.
  • 4/6 “In weer en wind” door Geno Poiesz. Aanmelden via ’t LEC. Kosten: €15. Tijd: 20.00-22.30 uur.
  • 17/12 “Finetuning vraagt compassie” door Geno Poiesz. Aanmelden via ’t LEC. Kosten: €15. Tijd: 20.00-22.30 uur.

Familie en organisatie opstellingen
Margreet Tinke

Gevoelsmatig weten de meeste mensen dat hun familie van herkomst of de organisatie waarbij men werkt grote invloed heeft op de manier waarop ze in het leven staan. Bij persoonlijke problemen vergeten mensen naar het grotere verband te kijken. Familie en organisatie opstellingen geven de mogelijkheid om de belemmerende invloed te veranderen en is een effectieve wijze om in balans te komen met jezelf. Ik begeleid ook een individuele opstelling.

Aanmelden bij Margreet op: 06-44788052 of margreet.tinke@telfort.nl. Data: 16/4, 25/6, 17/9, 12/11 van 20.00-22.30 uur. Kosten: €15.

Reiki Ondersteuning
Margreet Tinke

Reiki is een alternatieve geneeswijze. Zij ondersteunt bij blokkades door onverwerkte emoties, stress en andere negatieve ervaringen, die lichamelijke en/of psychische klachten veroorzaken en. De energie kan weer vrij door het lichaam stromen. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig. Van harte welkom voor een individuele afspraak.

Aanmelden bij Margreet op: 06-44788052 of margreet.tinke@telfort.nl.

Ontmoetingsplek voor gesprek
Margreet Tinke en Jozien Barendrecht

Zijn jullie ook wel eens in een situatie dat je denkt “Ik zou graag met meerdere mensen van gedachten willen wisselen over dat wat mij op dit moment bezighoudt?”, willen sparren over interessante onderwerpen, een stukje bewustwording ervaren, iets hardop uitspreken, iets tekenen, een tekst lezen die je raakt of een kaartje trekken? Verhalen vertellen, mediteren, het lezen van een gedicht? Je bent van harte uitgenodigd voor de middag “ontmoetingsplek voor een gesprek”. Heb je zelf ideeën of activiteiten die interessant zijn dan horen we ze graag op een komende ontmoetingsmiddag.

Data: 6/2, 5/3, 2/4, 7/5, 4/6, 2/7, 3/9, 1/10, 5/11, 3/12 van 14.30-16.30 uur.

Training leerproblematiek: hoe leerproblemen aan te pakken
Anja van Campen

Hoe leerproblemen aan te pakken. Leerproblemen? Slechte cijfers, moeite met leren, geen concentratie, moe bij de gedachte om te gaan studeren. Denk jij dat je nooit een voldoende gaat halen voor je talen, dat je altijd alles moet lezen om de stof te beheersen, dat studeren jou geen energie kan geven. Ik kan je die handvatten bieden zodat je plezier krijgt in het studeren.

Aanmelden bij Anja op: 078-6191007. Kosten: €35 per uur. Opties voor andere dagen of avonden mogelijk.

Gordon communicatie training
Marjolein Langerak

www.kindincontact.nl
Er is bij ouders van ouds behoefte aan informatie over de omgang tussen ouders en kinderen. De Amerikaanse psycholoog dr. T. Gordon heeft aan deze vraag beantwoord. Hij zoekt wegen om, wanneer ouders en kinderen sterk verschillende normen hebben toch tot een plezierige manier van samenleven te komen. Door actief luisteren en op de vraag of een conflict altijd moet eindigen met het ongelijk van de één en het gelijk van de ander geeft hij goede mogelijkheden aan.

Data: 30/1, 6/2, 13/2, 20/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3 van 19.30-21.30 uur. Aanmelden: m.langerak66@outlook.com of 06-27143334.


Vrijdag

De Beweegwinkel: Gezond bewegen (ook op dinsdag)
Sien Poll: Cranio therapie, reflexintegratie (Methode MNRI), bewegingstherapie, training en coaching

Gezond bewegen is een actieve bewegings-training in groepsverband die gericht is op het beter besturen van jouw voertuig.
Je traint stabiliteit, souplesse, coördinatie en kracht, waardoor er balans ontstaat. Je lichaam wordt sterker, beweegt soepeler en heeft een betere balans. Hierdoor worden wervelkolom en gewrichten correcter belast. Dit voorkomt klachten en helpt klachten op te lossen.
Goed leren bewegen, zorgt voor: algehele verbetering van fysieke en mentale functioneren, stressvermindering en meer creativiteit.
In de lessen geef ik gerichte tips en aanwijzingen zodat je de bewegingen kunt afstemmen op jezelf en leert welke beweging bij jou past en goed is voor jouw lichaam. Daarbij is het voor mij de uitdaging om zo les te geven dat jouw bewegen zich kan ontwikkelen en er balans kan ontstaan tussen jouw lichaam en brein. De balans die ervoor zorgt dat je in beweging kunt blijven.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Aanmelden bij Sien via info@debeweegwinkel.nl. Meer info: www.debeweegwinkel.nl.
Wekelijkse lessen:

  • iedere dinsdagmiddag 14.00-15.00 voor ouderen
  • iedere vrijdagmorgen 9.00-10.00 volwassenen
Kosten: €12 losse les, Strippenkaart €50 per 5 lessen, €90 per 10 lessen

Be Safe
Erwald Voll

Kijk, als jij nou persé iets niet wilt en je moet het toch, wat doe je dan? Hoe overleg je met je vrienden, hoe overleg je met je ouders. Als je op school iets niet begrijpt en je mag niks vragen, wat doe je met je boosheid, wat zeg je tegen je vriend(in) die je ineens in de steek laat. Hoe voel je je veilig, hoe leer je je te verdedigen, hoe moet je je bewegen enz. Be safe combineert mentale, technische, tactische en lichamelijke training. Be safe is een methode voor iedereen die zijn persoonlijk zelfvertrouwen wil versterken. Meer informatie: www.vollcombatives.nl

Aanmelden bij Erwald Voll 06-16061608 of vollcombatives@gmail.com of bij ’t Lec 0180-621732.
Data: doorlopend vanaf 10 jan. (schoolvakanties uitgezonderd) 17.00–18.00 uur (jongeren), 18.00-19.00 (senioren).
Kosten: €60 p.p. voor 8 lessen.

Klankschalen-healings
Geno Poiesz

Harmonisatie van het lichaam en de aura via klanken.

Aanmelden via ‘t LEC.
Data: 21/2, 19/6, 25/9, 27/11 van 20.00-23.00 uur.
Kosten: €15 p.p. per avond.
Graag zelf een badlaken of slaapzak meenemen.


Zaterdag

Basiscursus: “Emotie in balans met de Balanskaarten”
Lyonne Meerkerk

Introductie van de Balanskaarten, de Gedragsbarometer en de Leerdriehoek.

Eenvoudige toepassing van de Balanskaarten. De balanskaarten zijn ontwikkeld naar aanleiding van de Gedragsbarometer. De Gedragsbarometer is een Three in One Concept, ontstaan vanuit de Touch For Health.
Deze kaarten met schema brengen je snel bij de oorspronkelijke emotie door eenvoudig en zorgvuldig een kaartje te trekken. Het bijbehorende boekje en stappenplan, geven duidelijkheid over hoe je de kaarten kunt toepassen en de emotie kan verhelderen. Het doel van deze dag is zelf aan de slag te gaan met de kaartjes, het schema en het stappenplan.
Een waardevol concept dat ik in dankbaarheid met jullie wil delen.

Je bent van harte welkom op zaterdag 3 oktober van 10.15 – 17.00 uur.
Kosten: incl. lunch €50, Balanskaartenset €30 indien gewenst.
Aanmelden graag via emotiebewust@gmail.com of 06-11065066.

Verdiepingscursus met de Balanskaarten: Emotie helder en NU?
Lyonne Meerkerk

Het vervolg op de basiscursus “Emotie in balans met de Balanskaarten”.

Het doel van deze dag is de Balanskaarten en de Gedragsbarometer toe te passen op bewust, onbewust en cel-geheugen niveau. Daarnaast worden er aanvullende toepassingsmogelijkheden met de kaarten en het schema aangereikt, denk hierbij aan regressie, stress release en het werkmodel.

Je bent van harte welkom op zaterdag 28 maart of/en 3 oktober 7 november van 10.15 – 17.00 uur
Eigen kaartenset mag thuis blijven, gedragsbarometerschema graag meenemen.
Kosten: incl. lunch €50.
Aanmelden graag via emotiebewust@gmail.com of 06-11065066.

Training: workshops met de Balanskaarten en de Gedragsbarometer
Lyonne Meerkerk

Deze trainingsworkshops zijn bedoeld om meer vaardigheid op te bouwen in het werken met de kaarten en het schema. Hoe vertaal ik de boodschap van het kaartje. Op deze middagen kun je met al je vragen terecht.

Zaterdagmiddag: data 18-01, 6-06, 26-09 van 13.00-17.00 uur.
Eigen kaartenset mag thuis blijven, gedragsbarometerschema graag meenemen.
Kosten: €10.
Aanmelden graag via emotiebewust@gmail.com of 06-11065066.