Nieuwsbrief 2020

Wezenlijk durven Zijn


Uw wezen zo slim
Past zich aan aan de tijd
Heeft uw brein en uw geest nodig
Uw hart verbonden met uw ziel
Vraagt de geest als non-verbale schakel
U te dienen

Het wezen heeft de durf nodig
Van uw Zijn, van uw lichaam
Om zo te horen en te voelen
Wat deze verbinding in uzelf,
u te vertellen heeft

Hoor in vreugde, voel in vrede
Geniet in stilte
Van deze nieuwe tijd


George

Wezenlijk durven Zijn!

Een groot aantal mensen heeft grote behoefte om wezenlijk te durven Zijn. Op dit moment lijkt het wel of iedereen zeer oppervlakkig bezig moet zijn! Het lijkt alsof wij daarmee het wezenlijke Zelf tot rust kunnen brengen zodat dat, wat juist het wezenlijke Zelf beweegt, niet hoeft te worden verstaan. Maar in deze tijd, waarin de nieuwe verbindingen tot stand moeten komen, is het juist van groot belang dat de mens zijn innerlijk Zijn durft te ervaren. Het luisteren naar de interne dialoog die u met uzelf voert, hier ontbreekt het vaak aan, zal u wijzen wat te doen. De tijd maar ook de oprechtheid om dit in stilte te doen is vaak een probleem. U wordt omringd door vele impulsen waardoor uw energetische energie afneemt, uw aura verijlt en u alle energie moet geven om deze te voeden. U heeft dus dubbel werk zo lijkt het! Daarnaast stoort vanuit uw optiek gezien juist wezenloos gedrag u en dat vraagt opnieuw energie. De verbazing en de verwondering waarmee u ziet hoe mensen zich opstellen, waarin geen enkele ruimte lijkt om te komen tot een goed gesprek, raken u.
Wat heerlijk is het dan om in een sfeer van rust, niet alleen de geest maar ook het hart tot vrede te brengen, zodat u in uw diepste wezen weer verbinding kan maken met uzelf en met anderen. Dit jaar worden u genoeg mogelijkheden aangeboden om dit te kunnen ervaren. Wij wensen u een geduldig en vredig Nieuwjaar toe en hopen u weer hier te mogen ontmoeten.

Blijf genieten van onze activiteiten met individuele sessies en veel nieuwe cursussen.

 • Geno Poiesz: kinesiologie, Touch for Health, regressie-hypnose, hypnotherapie, healings, intervisie, communicatie, transpersoonlijke consultatie en trainer
 • Annet ten Hoopen: aura-healings, Touch for Health, kinesiologie en Cranio Sacraal relaxatietherapie
 • Marjon Glandorf: voetreflex+, Touch for Health
 • Margreet Tinke: familie opstellingen en Reiki ondersteuning
 • Anja van Campen: trainer om leerproblemen aan te pakken
 • Sien Poll: Cranio Sacraal therapie, reflexintegratie, bewegingstherapie, training en coaching
 • Nathalie van Idsinga-Verhoeven: Ontspannen bevallen, peuteryoga en zwangerschapsyoga
 • Willie van Waveren: als vanouds met haar engelen gidsen verhalen
 • Marga Onnink: Ontwerpster en naaikunstenares
 • Lyonne Meerkerk: Pendelen, Touch for Health
 • Joanna van Twillert: Coach Sanjeevini’s, Touch for Health en Shiatsu
 • Jacqueline Kamp: Mindfulness en yoga docent
 • Erik van de Bos: Mindfulcoaching, trainer/ EFT coach
 • Janine IJdema: Mindfulness trainer
 • Marjolein Langerak: Gordon trainer
 • Nel van Vliet: Hatha yoga docente
 • Rosemarie van Hoorne: praktijk voor Ayurveda
 • Geno Poiesz en Erwald Voll: Besafe
Volwassenen en kinderen die om welke reden dan ook ondersteuning wensen zijn van harte welkom.

Naast de vertrouwde programma’s, avonden en cursussen hebben wij nieuwe programma’s. Ons programma en informatie is ook te vinden op internet: www.t-lec.nl.

U zult ook nieuwe mensen zien die ons team komen versterken. Verder dank aan alle ondersteuners, trainers en workshopmedewerkers voor het afgelopen jaar en een hartelijk welkom voor de nieuwe mensen.

De mensen die ons team vertegenwoordigen aan de balie op woensdag en donderdag begeleiden u ook als u gewoon even wenst "bij" te komen of een lichtbad wilt nemen om energie op te doen (graag een handdoek meenemen), of uzelf of een ander iets wilt schenken. (Tip: iemand verwennen met een cadeaubon is ook mogelijk!)

Voor informatie over de cursussen, trainingen of anderszins kunt u ook bij hen terecht. De meeste flyers liggen klaar. Wilt u een cursus of een andere activiteit volgen dan kunt u zich bij de balie inschrijven wat tevens uw bewijs van deelname is. U kunt zich ook telefonisch aanmelden.

De cursusdagen vinden doorgang bij voldoende belangstelling. U dient bij aanvang het verschuldigde cursusgeld te voldoen, tenzij u een regeling treft met de docent.

In het geval van gastsprekers zal uw bijdrage direct bij inschrijving aan de balie moeten worden voldaan.

Mocht u uw afspraak willen afzeggen voor een sessie, wilt u dit dan minimaal 24 uur van tevoren doen? Anders ontneemt u iemand anders de kans en moeten wij de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Wilt u, indien u ons bezoekt, uw auto in de straat aan de achterzijde van ons gebouw parkeren, of anders achter de Boons supermarkt? Een plattegrond is in 't LEC aanwezig. Aan de voorzijde van ons gebouw is een parkeerplaats voor minder validen. Verder is de blauwe zone tot 14.00 uur actief. Een parkeerschijf is in het LEC aanwezig.

Wij zijn bereikbaar woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur. Uw telefonische berichten worden genoteerd. Wij zijn echter niet altijd in de gelegenheid u direct terug te bellen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Met elkaar is er dit afgelopen jaar veel werk verzet en met veel creativiteit hebben wij opnieuw een programma voor u gemaakt. Met dank aan een ieder die hier met zoveel inzet wil zijn.

Bij voorbaat dank en graag tot ziens in ’t LEC!
Binnenlandsebaan 134, 2991 CA Barendrecht, tel. 0180-621732

Veel plezier dit jaar!
Namens het LEC team, Geno

Is uw naam, en/of (email) adres onjuist of gaat u verhuizen wilt u ons dit a.u.b. laten weten.

Het programma voor 2020 kunt u vinden op pagina Programma 2020. Deze nieuwsbrief inclusief het programma voor 2020 kunt ook hier downloaden.