Nieuwsbrief 2019

Liefdevol Leven


Een pluim gegeven,
door uzelf aan uzelf
Hoe vaak komt het voor!

Kritiek en ongeduld
Gegeven aan uzelf,
hoe vaak komt het voor!

Leven is liefde
is bewust kijken
is bewust durven zien!

Maak leerbaar en wetend
Eerbied onbenoembaar
Respect benoembaar

Gratie durf gratie te geven
aan een ieder maar
vooral aan uzelf

Liefdevol, liefdevol


Elizabeth

Liefdevol leven

Als u op dit moment om u heen kijkt, lijkt het wel of het woord liefde vervangen is door “houden van”, in die zin dat het lijkt alsof men niet in staat is te delen, niet te delen in materie maar ook niet te delen of weinig te delen van het mentaal bewustzijn. Houden van in die zin betekent dat het ego een grote rol speelt, het aardse ego. Ik wil het graag allemaal op mijn voorwaarden en mijn visie is toch eigenlijk de enige optie. Dit is wat u in de buitenwereld toch veel tegenkomt, waar u mee moet dealen en waar u, die vanuit een andere perceptie denkt en kijkt handen en voeten aan moet geven. Soms tegen wil en dank, en toch wordt dit van u verwacht. Het onderbewustzijn van vele mensen ligt buiten hun bereik om het helder te maken en zij hebben u dringend nodig om dit te doen. Op deze manier wat klaarheid te brengen in hun eigen handelen en Zijn zodat ze wanneer ze willen horen niet alleen zichzelf maar ook u ondersteunen, doordat u aan hen helder maakt wat uzelf beweegt en de spiegel die u krijgt aangeboden ook u verrijkt! Gevolg en oorzaak, oorzaak en gevolg, het vraagt een inhoudelijk debat met uzelf om te zien wat het u oplevert en niet mee te gaan met de wolven in het bos. Wij wensen u een liefdevolle tijd voor uzelf, naar uzelf met als gevolg naar een ieder. Liefdevolle eerbied vanuit een Godsbewustzijn geeft u kracht. Wij hopen u dit jaar weer hier te treffen en nemen u graag mee in allerlei activiteiten die weer op stapel staan. Schonen en bewegen, helen en daadkracht geven u vertrouwen.
Dank voor uw aanwezigheid weer dit komend jaar.

Blijf genieten van onze activiteiten met individuele sessies en veel nieuwe cursussen.

 • Geno Poiesz: kinesiologie, Touch for Health, regressie-hypnose, hypnotherapie, healings, intervisie, communicatie, transpersoonlijke consultatie en trainer
 • Annet ten Hoopen: aura-healings, Touch for Health, kinesiologie en Cranio Sacraal relaxatietherapie
 • Marjon Glandorf: voetreflex+, Touch for Health
 • Margreet Tinke: familie opstellingen en Reiki ondersteuning
 • Anja van Campen: trainer om leerproblemen aan te pakken
 • Sien Poll: Cranio Sacraal therapie, reflexintegratie, bewegingstherapie,  training en coaching
 • Nathalie van Idsinga-Verhoeven: Ontspannen bevallen, peuteryoga en zwangerschapsyoga
 • Willie van Waveren: als vanouds met haar engelen gidsen verhalen
 • Marga Onnink: Ontwerpster en naaikunstenares
 • Lyonne Meerkerk: Pendelen, Touch for Health
 • Joanna van Twillert: Coach Sanjeevini’s , Touch for Health en Shiatsu
 • Jacqueline Kamp: Mindfulness en yoga docent.
Volwassenen en kinderen die om welke reden dan ook ondersteuning wensen zijn van harte welkom.

Naast de vertrouwde programma’s, avonden en cursussen hebben wij nieuwe programma’s. Ons programma en informatie is ook te vinden op internet: www.t-lec.nl.

U zult ook nieuwe mensen zien die ons team komen versterken. Verder dank aan alle ondersteuners, trainers en workshopmedewerkers voor het afgelopen jaar en een hartelijk welkom voor de nieuwe mensen.

De mensen die ons team vertegenwoordigen aan de balie van woensdag en donderdag begeleiden u ook als u gewoon even wenst "bij" te komen of een lichtbad wilt nemen om energie op te doen, of uzelf of een ander iets wilt schenken. (Tip: iemand verwennen met een cadeaubon is ook mogelijk!)
Voor informatie over de cursussen, trainingen of anderszins kunt u ook bij hen terecht. De meeste flyers liggen klaar. Wilt u een cursus of een andere activiteit volgen dan kunt u zich bij de balie inschrijven wat tevens uw bewijs van deelname is.

De cursusdagen vinden doorgang bij voldoende belangstelling. U dient bij aanvang het verschuldigde cursusgeld te voldoen, tenzij u een regeling treft met de docent. In het geval van gastsprekers zal uw bijdrage direct bij inschrijving aan de balie moeten worden voldaan.

Mocht u uw afspraak willen afzeggen voor een sessie, wilt u dit dan minimaal 24 uur van tevoren doen? Anders moeten wij de gereserveerde tijd in rekening brengen en ontneemt u iemand anders de kans te komen.

Wilt u, indien u ons bezoekt, uw auto in de straat aan de achterzijde van ons gebouw parkeren, of anders achter de Boons supermarkt? Een plattegrond is in 't LEC aanwezig. Aan de voorzijde van ons gebouw is een parkeerplaats voor minder validen. Verder is de blauwe zone tot 14.00 uur actief. Een blauwe uren kaart is in het LEC aanwezig.

Wij zijn bereikbaar woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur. Uw telefonische berichten worden genoteerd. Wij zijn echter niet altijd in de gelegenheid u direct terug te bellen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Met elkaar is er dit afgelopen jaar veel werk verzet en met veel creativiteit hebben wij opnieuw een programma voor u gemaakt. Met dank aan een ieder die hier met zoveel inzet wil zijn.

Bij voorbaat dank en graag tot ziens in ’t LEC !
Binnenlandsebaan 134, 2991 CA Barendrecht, tel. 0180-621732

Veel plezier dit jaar!
Namens het LEC team, Geno

Is uw naam, en/of (email) adres onjuist of gaat u verhuizen wilt u ons dit a.u.b. laten weten.

Het programma voor 2019 kunt u vinden op pagina Programma 2019. Deze nieuwsbrief inclusief het programma voor 2019 kunt ook hier downloaden. Tot onze spijt staat het email adres van Jacqueline Kamp in deze downloadbare versie van de nieuwsbrief foutief vermeld. Haar juiste email adres is info@kamplifecoaching.nl.